Drd. Vlad Ionuț Muscă

Drd. Vlad Ionuț Muscă a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Salzburg Summer School on European Private Law, Salzburg, Austria, Faculté Internationale de Droit Comparé, 1- er cycle, Strasbourg, Franța, a avut Bursă de studiu Erasmus, Université de Bourgogne, Faculté de Droit et Sciences Politiques, Dijon, Franța, a absolvit studiile masterale în specializarea Droit privé comparé, limba de studiu – franceză, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind actualmente doctorand în drept comercial, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Este avocat în Baroul București din 2017.

Înainte de a se alătura echipei noastre, Vlad a lucrat pentru societăți de avocatură locale sau internaționale reputate, dovedind o experiență semnificativă în domeniul dreptului civil și al dreptului comercial.
Vlad este respectat pentru profesionalismul de care dă dovadă în soluționarea litigiilor, dar el oferă de asemenea și consiliere cu privire la aspecte de reglementare și corporative în operațiunile de fuziuni și achiziții efectuate de clienți din diverse domenii industriale.
Grație calităților sale lingvistice extraordinare, Vlad se găsește în contact direct cu clienții străini ai societății noastre.
El este de asemenea cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Drept, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. 
Domenii sale de practică sunt drept comercial, drept bancar, dreptul asigurărilor, drept civil, fuziuni și achiziții, litigii.

Vlad vorbește fluent limbile franceză, engleză, italiană, germană.

vlad.musca@harosa.ro

EnglishRomanian