Ioana Meteșan

Ioana Metesan este absolventă a Facultatății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, promoția 2005-2009, a cursurilor Salzburg Summer School on European Private Law, a Școlii de vară din Bălți, Republica Moldova, conferință despre „Recodificarea și tendințele actuale în dreptul privat”, 9-12 octombrie 2008, a Studiilor Masterale “Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului uman” la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, promoția 2010-2012, precum și a Cursului postuniversitar „Dreptul sănătății”, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir -2018.

Este membru al Baroului Cluj din 2010.

Ioana are abilități de cercetare foarte bune, precum și abilități analitice excelente. Ea este capabilă să proceseze rapid volume mari de informații și să formuleze o strategie eficientă pentru fiecare caz pe care l-a avut. Ioana este foarte simpatică și câștigă cu ușurință încrederea clienților cu care lucrează.
Calitățile oratorice excepționale și abilitățile de scriere ale Ioanei i-au servit într-un mod foarte util prin producerea multor rezumate, pledoarii și argumente bine cercetate și fundamentate. În plus, Ioana este un vorbitor public talentat. Ea ne-a reprezentat clienții în instanță cu profesionalism și este, de asemenea, implicată activ în activitățile Asociației Tinerilor Avocați. Ioana se străduiește în permanență să se educe și să-și îmbunătățească tehnicile de cercetare, pregătire și sală de judecată.

Ioana este un avocat cu o vastă experiență în domenii precum dreptul civil, dreptul comercial și insolvența, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul penal.

Ioana vorbește fluent limbile engleză și franceză.

ioana.metesan@harosa.ro

EnglishRomanian