Leea Irene Timiș

Leea Irene Timiș este colaborator al SCA ,,Harosa și Asociații” din anul 2017, fiind absolventă a Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Drept, promoția 2010-2014, a studiilor masterale în specializarea Instituții de Drept Privat – Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Drept, promoția 2015-2016, fiind actualmente masterandă în specializarea Dreptul Urbanismului și al Amenajării Teritoriului din cadrul Universității București, Facultatea de Drept.

Este membră a Baroului Cluj din 2016. 

Leea Timiș activează predominant ca avocat litigant, fiind extrem de comptetitivă în dezbateri, având o gândire analitică, precum și dezvoltate abilități oratorice și de persuasiune în argumentație.
Experiența sa include reprezentarea clienților în litigii privind drepturile imobiliare, în litigii de drept administrativ, contravențional. Experiența sa include, de asemenea, consultanță în materie imobiliară și urbanistică, de drept administrativ, precum și asistarea și reprezentarea instituțiilor de asigurări în litigii specifice, ariile sale de practică fiind drept civil, drept imobiliar & construcții, drept administrativ, drept contravențional, asigurări.

Leea vorbește fluent limbile engleză și spaniolă.

leea.timis@harosa.ro

EnglishRomanian