Dreptul muncii

Dreptul muncii

Locul de muncă ar trebui să fie un loc sigur. Din păcate, unii salariați sunt supuși unor condiții neloiale și nelegale de către angajatori. Este posibil ca unii salariați să nu știe care sunt drepturile lor la locul de muncă. În egală măsură, este posibil ca angajatorii să nu cunoască sau să ignore unele aspecte legale apte să asigure un climat de muncă favorabil și benefic.  Aceste încălcări ale drepturilor și eticii muncii pot duce chiar la pierderea unor beneficii sau oportunități și stres nejustificat.

Societatea profesionala de avocați “Harosa și Asociații” se angajează să vă ofere suport și asistență în domeniul dreptului muncii.

Având o vastă experiență în domeniul dreptului muncii, avocații noștri sunt întotdeauna gata să regândească și să planifice cea mai bună strategie. Suntem aici pentru a descoperi idei juridice care au importanță în rezolvarea disputelor. Scopul nostru este să redefinim și să reconstruim dreptul muncii.

 

Avocații noștri posedă cunoștințele, devotamentul și experiența necesare pentru a vă reprezenta într-o gamă largă de conflicte de muncă:

  • Asistarea/reprezentarea în procesul de negociere a termenilor contractelor individuale de muncă sau a contractelor colective de muncă;
  • Redactarea și revizuirea contractelor individuale de muncă și/sau a contractelor colective de muncă;
  • Reprezentarea în litigii de dreptul muncii, inclusiv cele care implică încetarea ilegală contractelor de muncă, discriminarea, hărțuirea, acordarea drepturilor bănești, defăimarea, refuzul concediului și/sau a acordării altor drepturile cuvenite salariaților, etc;

 

EnglishRomanian